Fiat126.hu - 2024. Április 16. Kedd, Csongor napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Budapest Bamako Start Party 2011

6. éve rendezik meg a Budapest-Bamako rallyt, amely egy 8000km fölötti össztávú kalandversenyt jelent Budapesttõl Afrika nyugati részéig, a Maliban lévõ Bamakoig. A hivatalos honlap szerint 2011. január 15-én (szombat) reggel 8 és 10:30 között van az indulás a Hõsök terérõl. De miért is érdekel ez minket?
 
Hát azért, mert Chris és Norbi, két õrült polskis társunk is elindul a megmérettetésen a lehetõ legbetegebb kispolákkal.

Menjünk, szurkoljuk nekik az indulásnál, biztassuk õket, hiszen nem egyszerû feladatra vállalkoznak!
Legyünk minél többen, és hozzatok minél több polskis táblát, feliratot, bíztató transzparenst! Akinek van, és rámegy a télikabátjára, az valamilyen Club126-os, vagy talis pólóban jelenjen meg lehetõleg!
8-kor a Hõsökön!

HAJRÁ LÁNYOK SRÁCOK! SZURKOLUNK NEKTEK!

"A Budapest-Bamako egy veszélyes, minimál aszisztenciás kaland és tájékozódási verseny. A B2 nem vasárnapi autózás a Pilisben vagy piknik a Városligetben. Itt nincsenek mentõ helikopterek, begyûjtõ teherautók, idegenvezetõk, animátorok vagy tolmácsok. Mindneki a talpraesettségére, a szerencséjére és a felkészültéségre számíthat. Bamakon egy dolog biztos: minden bizonytalan. De a kaland errõl szól. A Bamako nagy közösségi esemény, ahol esténként a tábortûznél hozzád hasonló õrültekkel oszthatod meg a napi élményeket és a sólet konzerved.
A 2011-es Budapest-Bamako ismét verseny és túra kategóriában indul. A versenyen profi nyomkövetõ és kiértékelõ eszközök segítségével szervezett, magas színtû tájékozódási kalandrally vár az indulókra. A túra kategóriában két ellenfelet kell majd legyõzni: az idõt és a távolságot. 9000 kilométer 15 nap alatt.
"




Ui.: Mindenkit figyelmeztetünk, köztük magamat is (KG), hogy a Bamakos Rat-polski védettséget élvez mindenféle gyertyakábel lehuzogatás alól! :)


Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek

  • 2022
    andrasme

  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo