Fiat126.hu - 2024. Április 16. Kedd, Csongor napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Rendhagyó Pest-megyei kistalálkozóra invitálnánk a klubtársakat!

Az egész havi fáradalmakat kipihenve, a hetet megkoronázandó kellemes esti autókázás keretein belül budapesti indulással kikocsikáznánk Leányfalura. Ott egy testet és lelket felfrissítõ, mintegy 4 órás termálfürdõzés keretein belül kitárgyalhatjuk a lengyel autógyártás egyes pontjait, megvitathatjuk a tökéletes hidegindítás trükkjeit, avagy egyszerûen jól érezhetjük magunkat.

A termálfürdõ szabadtéri,  20-24 óráig tart nyitva. A víz hõmérséklete megközelítõleg 55 °C-os, összetétele szempontjából kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos-szulfátos, így akik érzékenyek ilyesmire (magas - alacsony vérnyomás, stb), mindenképpen nézzenek utána a Termálfürdõ honlapján!

Az egy alkalmas, teljes árú felnõtt belépõjegy ára 1290 Ft.


Közös vonulás az óbudai Auchan (Szentendrei út 115.) parkolójából, gyülekezés 19:00-tól, indulás 19:30-kor. Lehetõség szerint legyetek pontosak, bár az útirány nem bonyolult, könnyen utolérheti a sort, aki esetleg lemaradna.

Amit mindenképp hozzatok magatokkal: Fürdõnadrág, papucs, törölközõ, köntös, a fázós fejûek gumisapkát, avagymezei sapkát. Személyes jótanácsom, hogy egy flakon üdítõ mindenképp legyen nálatok, ugyanis eszméletlenül meg lehet szomjazni, és bár van a helyszínen büfé, anyagilag mindenképp megéri hozott anyagból táplálkozni.

A hangulattól függõen, egy esetleges kocsikázásról még lehet szó a fürdõzés után, de szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki annyira el lesz pilledve, hogy a hazaút is igazi kihívás lesz.

Az esemény facebook-kiírása elérhetõ ide kattintva.

Ha bármi egyéb információra van szükségetek, az alábbi elérhetõségeken megtalálhattok:
PÜ: KeMa
kema@126.hu
+3670/237-4771

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek

  • 2022
    andrasme

  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo