Fiat126.hu - 2024. Március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Május második hétvégéjén ismét kispolszkisok fognak megszállni egy magyarországi várost, ami ezúttal a Balaton fõvárosa lesz. 

Szállásunk a Viola Ifjúsági Szálló lesz, ahol már többen töltöttünk el feledhetetlen napokat. A szálló maga egy szocreál épület, puccparádéra nem kell számítani, a szobák nagyon egyszerûek, ellenben a szálló felszereltsége kiemelkedik az eddigi szállások sorából. Három szintje miatt alkalmas arra, hogy a hangosabbak és a pihenni vágyok is megtalálják a számításaikat, így ez nem lehet visszatartó erõ senkinek és törekedni fogunk rá, hogy egyik fél érdekei se sérüljenek.

Íme a szállás linkje: http://www.violaifjusagiszallo.hu/ 

Elhelyezés 2+2 ágyas stúdiókban és szimpla kétágyas szobákban történik. Buksi (Botond, Mogyi, Gyömbér, Beck's, Turbó, Csutka), cica, egér... nem jelent problémát.

A szállás ára: 3100 forint /fõ/ éj. SZÉP kártyával fizetés lehetséges, de ebben az esetben is kérünk foglalásként elõre utalást, melyet a helyszínen visszaadunk.

Utalásokat a 11600006-00000000-46118776-os Erste számlaszámra kérnénk, melynek tulajdonosa Obrotka Gyula. A közlemény rovatba tüntessétek fel a fiat126.hu-s nickneveteket, illetve azt, hogy hányan jönnétek és melyik éjszaká(k)ra. Ami kinyomozhatatlan, azt sörre fogjuk költeni és egyenlõ arányban elosztjuk a megjelentek közt. :)

Az étkezés lehetõségei is kialakultak. Pénteken vacsorára, szombaton mindhárom étkezésre, vasárnap reggelire van lehetõség.

Reggeli (zsömi, sajt, felvágott, vaj, jam, pelyhek, tea, tej) 700 ft/ adag.
Ebéd (leves és fõétel) 1000 ft/ adag.
Vacsora (fõétel és desszert) 1000ft/ adag.

Elkészült a menüvel kapcsolatos kérdõív, aki nem kíván élni a lehetõséggel, az is töltse ki. Csak valós nickneveket áll módunkban elfogadni. Köszönjük! 
A kérdõív: <docs.google.com>

Igény esetén ezeknek az árát is kérjük a szállással együtt elutalni és a közlemény rovatban feltüntetni, hogy melyik napokra és mennyi fõre kértek étkezést. A konkrét menüt nemsokára pontosítjuk és mindenki választhat a saját szájíze szerint.

Fizetési határidõ: ÁPRILIS 20.

A szálláson ezen felül lehetõség van grillezésre, bográcsozásra és szallona sütésre is.

Megpróbálunk egy picit rendhagyó találkozót rendezni, ahol nem csak múzeumok és kilátók fogják adni a programok gerincét, hanem inkább aktívabb kikapcsolódást szeretnénk biztosítani azoknak, akik ezt a hétvégét Siófokon töltenék. Biztosan lesznek olyanok, akiknek ez nem feltétlen nyeri el tetszését, de ezt a kockázatot vállaljuk.

Programok:

Péntekre semmi extrát nem tervezünk, egyedüli program egy helyi autósbolt meglátogatása lesz, ahol már többször nagyon kedvesek voltak velünk és hagytak túrni a sok lom között. Elég sok alkatrészük van még kispolszkihoz, köztük egészen perverzek is. Zárás után is várnak minket, de nem akarok túlzottan arcátlan lenni, így délután 5-6 körül megyünk. 

Szombaton a reggeli után átsétálunk a siófoki belvároson, végcélunk pedig a hajóállomás lesz. Ha a létszámunk nem lesz túl magas, akkor a Tünde nevû sétahajó szolgáltatásait vesszük igénybe. Ígéretet kaptam, hogy pár perces elõadást is kapunk a technikai részletekrõl, sõt menet közben is meg lehet nézni majd a motort és a többi érdekességet. A hajó egy órás bérlése 73660 forint bruttó. A fejenkénti árak a létszámtól függenek, de egészen biztos, hogy 1600 forint alatt lesz fejenként. Fontos: aki nem kíván a helyszínen megszállni, de jönne szombatra, az is dobjon privát üzenetet, mert a hajó befogadóképessége véges. Ha idõben fel tudunk rá készülni, akkor van nagyobb hajójuk is. 

Hajókázás utáni program még szervezés alatt. 

Délután csapatjátékokat tervezünk a szálláson, errõl nem kell több információ. :)

Vasárnap pedig sokak kedvence következik, amire legutóbb a tokaji találkozón volt példa. Gokartozni megyünk. :) Ennek költsége 2000-3000 körül lesz fejenként, elsõsorban a saját lelkesedésünktõl függõen. Megmaradt társaság dönt gokartozás jellegérõl, de fel vannak készülve bármilyen verseny lebonyolítására. Egyszerre maximum 8 gokart lehet a pályán. 

Érdeklõdni: losi 70/6414348, ogy 70/2855222.

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés