Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


A 2019-es téli találkozó helyszínéül a Várgesztesi Villapark szolgál.
 
www.villapark.hu
 
A találkozó részére  "Komfort Apartmanház" kategória van lefoglalva. Minden házban 4 szobában, 8 fő kerül elhelyezésre. A házakban 2 fürdő és egy konyha  található. A konyha alkalmas  főzésre.
 
https://www.villapark.hu/szallas/komfort-apartmanhaz.html
 
Árak: 
0-2,99 éves kor : ingyenes
2-18 éves kor: 5000 Ft/fő/éj (IFA mentes)
18-99 éves kor: 5500 Ft/fő/éj (IFA-val)
 
CSAK 2 ÉJSZAKA FOGLALHATÓ!
A szállás ára magában foglalja a villapark élményfürdőjének, szaunájának használatát is.
 
Látogatók (1 napra érkezők) 2500 Ft/fő díj ellenében jöhetnek be a villaparkba. Ezzel a jeggyel jogosultak az élményfürdőt és szaunát is igénybe venni. 
 
A szállás foglalása február 1-ig lehetséges, banki átutalás formájában:
Club126 Egyesület 11600006-00000000-41669387 
A közlemény rovatban tüntessétek fel a foglaló nevét, éjszakák és éjszakázók számát!
 
Amennyiben a befizetést bankfiókban (Erste Bank) kívánod teljesíteni, szíveskedj +200 Ft-ot is befizetni, mivel az egyesületnek ennyibe kerül a pénztári befizetés fogadása. 
 
Postai befizetést NEM fogadunk el, mivel beazonosíthatlan formában érkezik meg a számlánkra. A postán befizetett összegeket névtelen adományként kezeljük.
 
 
 
A csecsemő kedvezmény (=ingyenes) 2,99 éves korig jár, így minden gyermek, aki 2016. február 10-én vagy később született, ingyen jöhet. Ha a szülei étkezést is rendelnek, azt is díjmentesen kapja a gyerek is. Igény esetén lehetőség van „baba barát” házra, ahol babaágy is lesz, ugyanakkor ezekbe a baba barát villákba háziállat nem vihető.
Sajnos, gyermek kedvezmény nincsen. Ennek az az oka, hogy olyan nagy kedvezményt kaptunk a normál, felnőtt szállás árra, hogy gyermekkedvezményt valamint kedvezményt az étkezésre már nem tudott biztosítani a Villapark. 
 
 
Étkezés:
A Villapark Várgesztes előtt (tehát nem a faluban) található. A recepció mellett található egy kis bolt,  illetve a lent leírt étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre. 
Lehetőség van a Villapark területén, a Villapark éttermében étkezésre az alábbiak szerint:
A gyerekek étkezése 14,99 éves korig INGYENES, amennyiben a szülők az étteremben étkeznek.
„A félpanzió ára: 7900Ft/fő/éj, (tartalma: reggeli, vacsora). Nálunk a félpanzió kibővített szolgáltatást jelent, ajándékként ebédidőben egy levest is elfogyaszthatnak.
Érkezés napján vacsorával kezdenek, és távozás napján reggelivel zárnak. 
 
Teljes ellátás ára: 10.500Ft/fő/éj (tartalma: reggeli, ebéd, vacsora)
Érkezés napján vacsorával kezdenek, és távozás napján ebéddel zárnak, így a kiutazás időpontja 10:00 óra helyett 12:00.
Csak reggeli:     2900Ft/fő/nap
Csak ebéd:        3900Ft/fő/nap
Csak vacsora:   5100Ft/fő/nap*
Az étkezés bőséges, állítólag nagyon finom (nem csak ők mondják, több ismerősöm megerősítette), svédasztalos mindegyik. Javasoljuk, hogy péntek este a résztvevők vegyék igénybe ezt a szolgáltatást, ugyanakkor természetesen alternatív megoldás is van, hiszen minden villa fel van szerelve konyhával, amiben edények, étkészletek vannak, van főzőlap és mikró, hűtő is (hagyományos sütő azonban nincsen), így főzni, korábban vásárolt élelmiszert melegíteni is lehet. Ugyanígy a szombati és vasárnapi reggeli is megoldható a fentiek szerint akár a Villapark éttermében, akár hozott étellel. Aki a villájában étkezni szeretne, hozzon magával mosogatószert, mosogatószivacsot is! Természetesen, villánként egy ilyen „készlet” elegendő. 
 
Szombaton Oroszlányon fogunk ebédelni egy olcsóbb étteremben, ahol lehetőség lesz arra, hogy vacsorára ételt vásároljunk, amit az étterem este kiszállít Várgesztesre. Természetesen, aki szeretne, az vacsorázhat a Villapark éttermében is a fentiek szerint.   
 
Aki a Villaparkban szeretne étkezni, kérem, jelezze legkésőbb 2019.02.04-én a domi@126.hu címen!
 
Előre utalni csak a szállás árát kell. A Villaparkban minden, a foglaláshoz tartozó szolgáltatáson (szállás, wellness, gyerek játszószoba, stb.) felülit  ki kell fizetni fogyasztáskor (étel, ital, bowling, darts, stb.). „Szobához íratni” semmit nem lehet, mert szobához/személyhez nem tudnák írni, csak a klub foglalásához, ezt pedig szétosztani nehézkes lenne.
 
Aki étel (esetleg italt) szeretne hozni magával, annak azt ajánlom, hogy még Oroszlányon (délről érkezők), Tatán (nyugatról érkezők) vagy Tatabányán (északról és keletről érkezők) vásároljanak. Ezeken a helyeken vannak nagyobb boltok (Tesco, Spar, stb.). Akinek megfelel egy Coop is, az bármelyik irányból érkezik, Környén, a faluközpontban (Alkotmány út 66-68.) talál egyet (Tata, Tatabánya felől érkezők elmennek előtte, az Oroszlány felől érkezőknek rövid kitérő). Ez 18:00-ig van nyitva, illetve ezzel szemben van egy Linda pékség, ami 20:00-ig van nyitva.
 
Program:
Péntek:
14:00 órától érkezés, szobák elfoglalása, a környező túraútvonalak felfedezése, wellness beszélgetés a Polski Fiat 126 karbantartásáról, stb. 
Egyeztetéseket folytatok még egy esetleges üzemlátogatásról péntek délutánra (autóipari beszállító), de ez még nagyon bizonytalan. Ha alakul, módosítjuk a kiírást.
Este igény szerint bowling, billiárd, darts. (Fizetős.)
 
Szombat:
10:15-kor indulás a Villaparkból, Majk műemlék együttes meglátogatása ( http://www.majk.hu/ csoportos belépő 1500 HUF, gyermekjegy 1000 HUF).
Kb. 12:20-kor indulás a vértes erejében megbújó vértesszentkereszti Árpád kori templom romhoz. Vértesszentkereszt apátság  (Ez szervezés alatt, ígérni nem merem, de mindent megteszek.)
13:30 ebéd – ahol megrendelhetjük és kifizethetjük a házhoz szállítandó vacsorát is.
Ebéd után szükség esetén egy rövid megállás a Sparban vagy a Tesconál majd vissza Várgesztesre, ahol a környező túraútvonalak felfedezése, wellness, beszélgetés a Polski Fiat 126 karbantartásáról, stb.
 
Vasárnap: 
10:00-kor indulás Tatára, ahol a Fényes Tanösvényt (http://www.tataifenyestanosveny.hu/ ), a hőforrásokkal táplált láperdőt látogatjuk meg (belépő létszámtól függően 500-900 HUF / fő). A tanösvény látogatása után igény szerint egy közös ebéd valahol Tatán (javasolt: http://pikanto.hu/pdf/pikanto_2018.pdf , olcsóbb menüre még rákérdezek, de azt előre foglalni kell). 
 
 
Szervező:
DKW

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés